Author Topic: acad.exe and AcCore.dll export dump  (Read 8388 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kerry

  • Mesozoic relic
  • Seagull
  • Posts: 11654
  • class keyThumper<T>:ILazy<T>
acad.exe and AcCore.dll export dump
« on: April 19, 2012, 06:41:39 AM »
All care, no responsibility :)

done with Dumpbin for Win Pro 7 x64

dumpbin /exports "C:\Program Files\Autodesk\AutoCAD 2012 - English\acad.exe" /out:C:\ACAD2012_acad.exe.exports.txt
dumpbin /exports "C:\Program Files\Autodesk\AutoCAD 2013\acad.exe" /out:C:\ACAD2013_acad.exe.exports.txt
dumpbin /exports "C:\Program Files\Autodesk\AutoCAD 2013\acCore.dll" /out:C:\ACAD2013_accore.dll.exports.txt


Regards
Kerry
« Last Edit: April 19, 2012, 07:25:41 AM by Kerry »
Perfection is not optional.
Everything will work just as you expect it to, unless your expectations are incorrect.
Discipline: None at all.

--> Donate to theSwamp<--

It's Alive!

  • Retired
  • Needs a day job
  • Posts: 7496
  • AKA Daniel
Re: acad.exe and AcCore.dll extract dump
« Reply #1 on: April 19, 2012, 07:14:53 AM »
Thanks, this will come in handy 8-)
Retired

Kerry

  • Mesozoic relic
  • Seagull
  • Posts: 11654
  • class keyThumper<T>:ILazy<T>
Re: acad.exe and AcCore.dll export dump
« Reply #2 on: April 19, 2012, 07:24:38 AM »
You're most welcome Dan :)
Perfection is not optional.
Everything will work just as you expect it to, unless your expectations are incorrect.
Discipline: None at all.

--> Donate to theSwamp<--

BlackBox

  • King Gator
  • Posts: 3757
Re: acad.exe and AcCore.dll export dump
« Reply #3 on: April 19, 2012, 09:38:19 AM »
Thanks for sharing, Kerry.
"How we think determines what we do, and what we do determines what we get."

gile

  • Water Moccasin
  • Posts: 2406
  • Marseille, France
Re: acad.exe and AcCore.dll export dump
« Reply #4 on: April 19, 2012, 09:46:16 AM »
++
Speaking English as a French Frog

Kerry

  • Mesozoic relic
  • Seagull
  • Posts: 11654
  • class keyThumper<T>:ILazy<T>
Re: acad.exe and AcCore.dll export dump
« Reply #5 on: May 07, 2012, 04:21:32 AM »

and acdb19.dll 

Perfection is not optional.
Everything will work just as you expect it to, unless your expectations are incorrect.
Discipline: None at all.

--> Donate to theSwamp<--

Jeff H

  • Needs a day job
  • Posts: 6118
Re: acad.exe and AcCore.dll export dump
« Reply #6 on: June 06, 2013, 01:45:30 AM »
Kerry mentioned this link here and before I leave it would probably be good idea to take a dump before I leave.
 
*Edit*
64-bit
 
*Edit*
Replaced 2nd acad.exe dump with acdb19 dump
 
« Last Edit: June 13, 2013, 12:09:08 PM by Jeff H »

Jeff H

  • Needs a day job
  • Posts: 6118
Re: acad.exe and AcCore.dll export dump
« Reply #7 on: June 06, 2013, 02:03:54 AM »
For those of you who feel something brewing or prairie dogging  with 32-bit systems, as Kerry Kindly posted in original thread so all you have do is update paths.
 
dumpbin.exe /Exports "C:\Program Files\Autodesk\AutoCAD 2014\acad.exe" /Out:"C:\Users\Jeff\Dropbox\Previous Structure\DumpBin\Dumped\AutoCAD 2014\acadexe.txt"
dumpbin.exe /Exports "C:\Program Files\Autodesk\AutoCAD 2014\accore.dll" /Out:"C:\Users\Jeff\Dropbox\Previous Structure\DumpBin\Dumped\AutoCAD 2014\accore.txt"
dumpbin.exe /Exports "C:\Program Files\Autodesk\AutoCAD 2014\acdb19.dll" /Out:"C:\Users\Jeff\Dropbox\Previous Structure\DumpBin\Dumped\AutoCAD 2014\acdb19.txt"
 
Just in case not sure just go to
Start Menu->All Programs->Microsoft Visual Studio 2010/2012->Visual Studio Tools
Right Click on Visual Studio Command Prompt (2010/2012) and choose Run as Administrator and just right click and paste arguments above and press enter for each file.

Kerry

  • Mesozoic relic
  • Seagull
  • Posts: 11654
  • class keyThumper<T>:ILazy<T>
Re: acad.exe and AcCore.dll export dump
« Reply #8 on: June 06, 2013, 02:16:44 AM »

Quote
/Out:"C:\Users\Jeff\Dropbox\Previous Structure\ ......

but change the the pathing unless you want it to go to Jeff's machine .. :)
Perfection is not optional.
Everything will work just as you expect it to, unless your expectations are incorrect.
Discipline: None at all.

--> Donate to theSwamp<--

Jeff H

  • Needs a day job
  • Posts: 6118
Re: acad.exe and AcCore.dll export dump
« Reply #9 on: June 13, 2013, 12:09:54 PM »
Updated previous post because I had acad.exe dump attached twice and replaced one of them with acdb19 dump