Author Topic: CUI problems  (Read 2663 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Greg Peoples

  • Guest
CUI problems
« on: December 28, 2005, 08:43:43 AM »
I was working on a tile image menu, and my menus got unload by accident. :? No problem I'll just reload them, and the pull down menus are back.  But wait, none of the c3d commands work.  All I get is the commands are unknown, for example, "Unknown command "AECCCREATEPOINTS"".  I have not change any of the setting.   Any suggestions would be greatly appreciated.  Thanks

Greg Peoples

  • Guest
Re: CUI problems
« Reply #1 on: December 28, 2005, 11:53:10 AM »
Problem solved.  Need the following in my support file path.

C:\Program Files\Autodesk Civil 3D 2006\Civil
C:\Program Files\Common Files\Autodesk Shared\GIS\FDO\2.0
C:\Program Files\Common Files\Autodesk Shared\GIS\FDO\2.0\ArcSDE

Mark

  • Custom Title
  • Seagull
  • Posts: 28725
Re: CUI problems
« Reply #2 on: December 28, 2005, 12:08:16 PM »
Wonder why your Support Path changed?  :?
TheSwamp.org  (serving the CAD community since 2003)

Dent Cermak

  • Needs a day job
  • Posts: 6914
  • Clinton, Mississippi
Re: CUI problems
« Reply #3 on: December 28, 2005, 12:52:20 PM »
because it's C3D.  :ugly:
If you are looking to me for answers, you really have problems. Carlson Survey 2016 w/ Embedded AutoCad

Greg Peoples

  • Guest
Re: CUI problems
« Reply #4 on: December 28, 2005, 01:03:47 PM »
I'm not sure why the support path changed, all I did was mistakenly unload the Express.mnu in the Menuload d-box.  It was the menu list above the one I was working on.  The next thing I know all of my menus where gone, every last one.  One thing that I'm going to do is to store a profile on CD just in case something like this happens again.