Author Topic: XREF MText Background Shown As Solid Fill?  (Read 996 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

BlackBox

  • King Gator
  • Posts: 3742
Re: XREF MText Background Shown As Solid Fill?
« Reply #15 on: March 29, 2016, 01:31:42 pm »
No beta testers are going to be able to comment on anything specific, as it would violate NDA.



That said, as a beta tester myself -

All I will say is that there was enough broken in 2016 that I still haven't deployed it to my users, and only recently bothered to install it for myself (+/- Thanksgiving 2015? Some time after SP2), to see if the more critical items had yet been fixed.

That is why I only attempted to use XREFOVERRIDE last week for the first time. Haha


It's funny... but it's really not... but it is though.
"Potential has a shelf life." - Margaret Atwood

Jeff H

  • Needs a day job
  • Posts: 5803
Re: XREF MText Background Shown As Solid Fill?
« Reply #16 on: January 05, 2017, 12:44:23 pm »
Did you find a solution for this.


A user here is having the same problem. It does not do this on my system(I think it use to) but does on another users computer.

BlackBox

  • King Gator
  • Posts: 3742
Re: XREF MText Background Shown As Solid Fill?
« Reply #17 on: January 05, 2017, 01:07:58 pm »
Did you find a solution for this.


A user here is having the same problem. It does not do this on my system(I think it use to) but does on another users computer.

Yes, the solution (for me) - was to not use an incomplete feature that Autodesk still has not fixed.


Cheers
"Potential has a shelf life." - Margaret Atwood

Jeff H

  • Needs a day job
  • Posts: 5803
Re: XREF MText Background Shown As Solid Fill?
« Reply #18 on: January 08, 2017, 02:52:49 pm »
I got it fixed.
Had to start Autodesk desktop App and a hotfix showed up that fixed it.