Author Topic: ( C3D '08 ) curve calculator  (Read 1048 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mark

  • Custom Title
  • Administrator
  • Seagull
  • Posts: 28155
( C3D '08 ) curve calculator
« on: May 07, 2007, 11:19:06 am »
Has anyone used the curve calculator yet? When opened it's in some type of full screen mode and the right side of the dialog box cannot be found, it seems to go on forever. Very weird stuff!
TheSwamp.org  (serving the CAD community since 2003)

Mark

  • Custom Title
  • Administrator
  • Seagull
  • Posts: 28155
Re: ( C3D '08 ) curve calculator
« Reply #1 on: May 07, 2007, 11:23:56 am »
Update: Found the right side. Dialog dimensions are 3200 x 1109 Pixels. Tad bit large for my two 20" LCD's.
TheSwamp.org  (serving the CAD community since 2003)

mjfarrell

  • Seagull
  • Posts: 13978
  • Every Student their own Lesson
Re: ( C3D '08 ) curve calculator
« Reply #2 on: May 07, 2007, 11:32:51 am »
it seems I need to launch it twice to get it to appear
Be your Best


Michael Farrell
http://primeservicesglobal.com/

Jeff_M

  • King Gator
  • Posts: 3899
  • C3D user & customizer
Re: ( C3D '08 ) curve calculator
« Reply #3 on: May 07, 2007, 12:33:45 pm »
This is something that was found during Beta testing by only a few people. I have never seen the huge dialog, it always comes in just fine. Dana was the first to notice, I think that she and someone else determined it was a registry setting gone awry. I'll see if I can locate those messages to see if there was a solution.

Mark

  • Custom Title
  • Administrator
  • Seagull
  • Posts: 28155
Re: ( C3D '08 ) curve calculator
« Reply #4 on: May 07, 2007, 01:05:09 pm »
Thanks Jeff.
TheSwamp.org  (serving the CAD community since 2003)

Jeff_M

  • King Gator
  • Posts: 3899
  • C3D user & customizer
Re: ( C3D '08 ) curve calculator
« Reply #5 on: May 07, 2007, 03:01:18 pm »
Sure thing, Mark. Here's a portion of the last message regarding this:
Quote
something about the registry. he says that karen from QA knows about it.
So......someone knows about it but it was too late to fix it for the release. This was first reported mid-April.....