TheSwamp

Code Red => ARX Programming => Topic started by: ahlzl on April 01, 2009, 10:58:14 PM

Title: Help ! ARX2010
Post by: ahlzl on April 01, 2009, 10:58:14 PM
VS2008 SP1 + AutoCAD 2010 + ARX2010

I compile ..\ARX2010\samples\database\ARXDBG, fail.
I write “Hello World”, Error!
Title: Re: Help ! ARX2010
Post by: It's Alive! on April 01, 2009, 11:13:40 PM
Wow! That sure is strange.. maybe anti-virus software would cause this?
Title: Re: Help ! ARX2010
Post by: MickD on April 02, 2009, 05:22:24 AM
Are you running another third party arx application?
I remember DRCAuto used to pop up a message like that and I think it was to hinder someone trying to break the license protection scheme.
SoftIce is a well known low level debugger and the tool of choice for many crackers and looking for debuggers may be part of another applications' defense strategy, you may need to unload it to do your own debugging.
hth.
Title: Re: Help ! ARX2010
Post by: ahlzl on April 05, 2009, 11:00:19 PM
Not solve the problem

Daniel,You can upload ARXDBG.arx? Thanks!
Title: Re: Help ! ARX2010
Post by: It's Alive! on April 06, 2009, 02:05:02 AM
Not solve the problem

Daniel,You can upload ARXDBG.arx? Thanks!

here ya go
Title: Re: Help ! ARX2010
Post by: ahlzl on April 06, 2009, 05:55:14 AM
download OK! thanks again.