Author Topic: Where does autocad save the different variable settings?  (Read 561 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hobleglobsquishyworms

  • Swamp Rat
  • Posts: 779
  • .net stuff
Where does autocad save the different variable settings?
« on: July 19, 2019, 06:50:02 PM »
Hey all,

Where does autocad store/save the different variable settings? 

dgorsman

  • Water Moccasin
  • Posts: 2400
Re: Where does autocad save the different variable settings?
« Reply #1 on: July 21, 2019, 01:50:11 AM »
In different places, some in the DWG file, some in the registry, and some are not stored at all.  Look in the documentation,  each system variable will list where (and if) it is stored.
If you are going to fly by the seat of your pants, expect friction burns.

try {GreatPower;}
   catch (notResponsible)
      {NextTime(PlanAhead);}
   finally
      {MasterBasics;}

57gmc

  • Newt
  • Posts: 93
Re: Where does autocad save the different variable settings?
« Reply #2 on: July 22, 2019, 01:46:35 PM »
Also, besides the help, SYSVDLG lists each variable and where it is stored.

hobleglobsquishyworms

  • Swamp Rat
  • Posts: 779
  • .net stuff
Re: Where does autocad save the different variable settings?
« Reply #3 on: July 23, 2019, 11:37:52 AM »
Thank you

CAB

  • Global Moderator
  • Seagull
  • Posts: 10369
Re: Where does autocad save the different variable settings?
« Reply #4 on: July 25, 2019, 12:24:48 PM »
This is a great resource  http://www.hyperpics.com/system_variables/index.asp
 
If you are registered you can click on each variable & learn where it is stored & much more.
I've reached the age where the happy hour is a nap. ()
Windows 10 core i7 4790k 4Ghz 32GB GTX 970
Please support this web site.

hobleglobsquishyworms

  • Swamp Rat
  • Posts: 779
  • .net stuff
Re: Where does autocad save the different variable settings?
« Reply #5 on: July 26, 2019, 04:57:10 PM »
Thanks @CAB

HasanCAD

  • Swamp Rat
  • Posts: 1307
Re: Where does autocad save the different variable settings?
« Reply #6 on: July 29, 2019, 03:20:48 AM »
And if Express installed
try this command
_.sysvdlg