Author Topic: New Insertion command in 2020  (Read 403 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Andrea

  • Water Moccasin
  • Posts: 2360
New Insertion command in 2020
« on: April 16, 2019, 08:38:52 AM »
Hi all,..

is Anyone experimenting problem with new insertion command in AutoCAD 2020 ?
when inserting blocks,...this new palette takes 4 sec to insert blocks each time we use it...even if the block selected is already in the drawing without any redefine mode. (see pic)
Keep smile...

rkmcswain

  • Swamp Rat
  • Posts: 947
Re: New Insertion command in 2020
« Reply #1 on: April 16, 2019, 10:40:19 AM »
It works OK here.


If you use the command line version (-insert) does it still have the delay for you?
« Last Edit: April 16, 2019, 10:47:16 AM by rkmcswain »

ronjonp

  • Needs a day job
  • Posts: 7025
Re: New Insertion command in 2020
« Reply #2 on: April 16, 2019, 11:23:22 AM »
Works fine here too ... have you tested more than one drawing?

Windows 10 x64 - AutoCAD /C3D 2020

Custom Build PC

MP

  • Seagull
  • Posts: 17400
Re: New Insertion command in 2020
« Reply #3 on: April 16, 2019, 12:07:06 PM »
Do you have many active reactors?
\|// Set goal. Experiment tirelessly until
|Oo| practice has become expertise.  Loop.
|- | LinkedIn | Dropbox

Andrea

  • Water Moccasin
  • Posts: 2360
Re: New Insertion command in 2020
« Reply #4 on: April 16, 2019, 12:27:00 PM »
new PC,  new installation,...no tools loaded,. Cad vanilla.

hhmm....:| 
Thank you for your feedback,..If I found something i'll let you know.
have a good day.
Keep smile...

cmwade77

  • Swamp Rat
  • Posts: 1206
Re: New Insertion command in 2020
« Reply #5 on: April 16, 2019, 12:50:30 PM »
Not really, for most block insertion we just use classicinsert or tool palettes.

The only time we tend to use this new interface is when we are inserting multiple blocks from another drawing, this interface tends to work well for that, but normal block insertion, it is much more time consuming.

mjfarrell

  • Seagull
  • Posts: 14442
  • Every Student their own Lesson
Re: New Insertion command in 2020
« Reply #6 on: April 16, 2019, 02:39:06 PM »
Not really, for most block insertion we just use classicinsert or tool palettes.

The only time we tend to use this new interface is when we are inserting multiple blocks from another drawing, this interface tends to work well for that, but normal block insertion, it is much more time consuming.
why not use design center?  unless they killed that off for this version?
Be your Best


Michael Farrell
http://primeservicesglobal.com/

cmwade77

  • Swamp Rat
  • Posts: 1206
Re: New Insertion command in 2020
« Reply #7 on: April 16, 2019, 05:37:27 PM »
Not really, for most block insertion we just use classicinsert or tool palettes.

The only time we tend to use this new interface is when we are inserting multiple blocks from another drawing, this interface tends to work well for that, but normal block insertion, it is much more time consuming.
why not use design center?  unless they killed that off for this version?
Simply put, it is too complex for our needs. Yes, power users can use it fairly well, but the average user, not so much.