Poll

Will it work?

Yes
9 (100%)
No
0 (0%)
Why try?
0 (0%)

Total Members Voted: 5

Voting closed: December 28, 2003, 06:01:59 PM

Author Topic: Multiple Insert V0.1B  (Read 30592 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

daron

  • Guest
Multiple Insert V0.1B
« Reply #45 on: January 06, 2004, 05:09:49 PM »
Mirrtext 1 is on and should mirror the text.
Mirrtext 0 is off and should leave the text readable by left brained people.
The way it appears is:
Mirrtext 1 is off
Mirrtext 0 is on
As far as the image goes, I was thinking something more along the lines of:
Mirrtext 1 = checked = on = EE <-as if it were an image
Mirrtext 0 = unchecked = off = E3 <-as if it were a mirrored E

deegeecees

  • Guest
Multiple Insert V0.1B
« Reply #46 on: January 06, 2004, 05:39:09 PM »
If you want to distribute this, I would suggest this:

For text to be mirrored = mirrtext 1
( ) Text will be mirrored

For text not to be mirrored = mirrtext 0
(/) Text will not be mirrored

Using separate raster images for each of the corresponding states of mirrtext. You will have to include the images with the file when distributing. This will eliminate any confusion, as in what is happening to me at the moment. :?

Keith™

  • Villiage Idiot
  • Seagull
  • Posts: 16897
  • Superior Stupidity at its best
Multiple Insert V0.1B
« Reply #47 on: January 06, 2004, 05:47:48 PM »
Quote from: deegeecees
You will have to include the images with the file when distributing


That is true unless he attaches the images to different controls in the form at design time.

For example at design time he can create image1 and image2 and attach E to one and 3 to one, then simply change the visibility of the image control in the form instead of reloading the image each time.

If you download the proggie as completed up to this point then run the user form and select the mirrtext toggle you will see what I am talking about...plus there are no extra images to have to deal with.
Proud provider of opinion and arrogance since November 22, 2003 at 09:35:31 am
CadJockey Militia Field Marshal

Find me on https://parler.com @kblackie

deegeecees

  • Guest
Multiple Insert V0.1B
« Reply #48 on: January 06, 2004, 05:51:38 PM »
Quote from: deegeecees
This will eliminate any confusion, as in what is happening to me at the moment. :?


I like the way you cleared that one up, peanuts for you! Wait, wrong forum! Don't ban me... :P

Keith™

  • Villiage Idiot
  • Seagull
  • Posts: 16897
  • Superior Stupidity at its best
Multiple Insert V0.1B
« Reply #49 on: January 06, 2004, 05:55:58 PM »
Quote from: deegeecees
Don't ban me...


Never...
Proud provider of opinion and arrogance since November 22, 2003 at 09:35:31 am
CadJockey Militia Field Marshal

Find me on https://parler.com @kblackie

daron

  • Guest
Multiple Insert V0.1B
« Reply #50 on: January 06, 2004, 06:20:21 PM »
I think we need the gater rater up and running.

Keith™

  • Villiage Idiot
  • Seagull
  • Posts: 16897
  • Superior Stupidity at its best
Multiple Insert V0.1B
« Reply #51 on: January 06, 2004, 06:34:02 PM »
Wasn't t-bear supposed to get that thing going....or was that you ... heck it was so long ago that I completely forgot about it.
Proud provider of opinion and arrogance since November 22, 2003 at 09:35:31 am
CadJockey Militia Field Marshal

Find me on https://parler.com @kblackie

daron

  • Guest
Multiple Insert V0.1B
« Reply #52 on: January 06, 2004, 06:36:11 PM »
It was Hendie. I think the balls back in Mark's court though.

Mark

  • Custom Title
  • Seagull
  • Posts: 28725
TheSwamp.org  (serving the CAD community since 2003)

daron

  • Guest
Multiple Insert V0.1B
« Reply #54 on: January 07, 2004, 09:34:28 AM »


Maybe I'm too nice, but that would be my pick.

rugaroo

  • Bull Frog
  • Posts: 378
  • The Other CAD Guy
Multiple Insert V0.1B
« Reply #55 on: January 08, 2004, 11:14:35 AM »
Here is what I am trying to get to happen now. When create new layer is clicked, I want the layer drop down to lock, just like what we have for the new layer name box.

Here is what I have tried, but it doesn't work...any ideas how I could better this?

Code: [Select]
ComboBox1.Locked = CheckBox3.Value
If CheckBox3.Value = True Then
ComboBox1.Enabled = False
ComboBox1.Locked = True
Else
ComboBox1.Enabled = True
ComboBox1.Locked = False
End If


Thx -
Rug
LDD06-09 | C3D 04-19 | Infraworks 360 | VS2012-VS2017

deegeecees

  • Guest
Multiple Insert V0.1B
« Reply #56 on: January 08, 2004, 11:24:28 AM »
Quote from: Daron


Maybe I'm too nice, but that would be my pick.


No, your just about right. I think. What is the sinco-reptilian graphic 's meaning?

Keith™

  • Villiage Idiot
  • Seagull
  • Posts: 16897
  • Superior Stupidity at its best
Multiple Insert V0.1B
« Reply #57 on: January 08, 2004, 11:34:05 AM »
Code: [Select]

If CheckBox3.Value = True Then
ComboBox1.Enabled = False
ComboBox1.BackColor = &H8000000A
Else
ComboBox1.Enabled = True
ComboBox1.BackColor = &H80000005
End If


This is all you need and you can add it to the same location as the other toggle for the layer edit box, making TextBox1.Enabled = True and ComboBox1.Enabled = False, you don't use locked in this instance.
Proud provider of opinion and arrogance since November 22, 2003 at 09:35:31 am
CadJockey Militia Field Marshal

Find me on https://parler.com @kblackie

rugaroo

  • Bull Frog
  • Posts: 378
  • The Other CAD Guy
Multiple Insert V0.1B
« Reply #58 on: January 08, 2004, 12:27:08 PM »
Keith...Tried it, but it didn't do anything. That is why I was trying the lock. Any other ideas?
LDD06-09 | C3D 04-19 | Infraworks 360 | VS2012-VS2017

daron

  • Guest
Multiple Insert V0.1B
« Reply #59 on: January 08, 2004, 12:49:33 PM »
sinco-reptilian graphics? It's the first implementation of our rating system. I was kinda hoping it would be something that could be put under the user name or at the thread level in the forum block.