Author Topic: Super broke autocad  (Read 1649 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

WILL HATCH

  • Bull Frog
  • Posts: 448
Super broke autocad
« on: May 07, 2014, 12:37:40 AM »
Was playing around with code, spat out a test drawing, but when I opened it autocad would crash.  I recovered it and it now has 4 model tabs.  wtf
« Last Edit: May 07, 2014, 12:43:06 AM by WILL HATCH »

Andrey Bushman

  • Swamp Rat
  • Posts: 860
Re: Super broke autocad
« Reply #1 on: May 07, 2014, 12:40:27 AM »
Are you thinking, what at this forum there are telepathists who see your code through space and time?

WILL HATCH

  • Bull Frog
  • Posts: 448
Re: Super broke autocad
« Reply #2 on: May 07, 2014, 12:44:56 AM »
no, just sharing the laugh of how corrupted this drawing has become.  I'm quite impressed that it can still function with these issues.

But yes, I thought you could read my code  :-D

huiz

  • Swamp Rat
  • Posts: 874
  • Certified Prof C3D
Re: Super broke autocad
« Reply #3 on: May 07, 2014, 02:56:26 AM »
Once I got a drawing without layer 0.

The conclusion is justified that the initialization of the development of critical subsystem optimizes the probability of success to the development of the technical behavior over a given period.

dgorsman

  • Water Moccasin
  • Posts: 2427
Re: Super broke autocad
« Reply #4 on: May 07, 2014, 10:23:05 AM »
We have a couple of third-party plug-ins that could set layer properties like LINETYPE to ByLayer.  And AutoCAD went on its merry way.
If you are going to fly by the seat of your pants, expect friction burns.

try {GreatPower;}
   catch (notResponsible)
      {NextTime(PlanAhead);}
   finally
      {MasterBasics;}

Andrey Bushman

  • Swamp Rat
  • Posts: 860
Re: Super broke autocad
« Reply #5 on: May 07, 2014, 10:33:06 AM »
Maybe it makes sense to collect such "bingo!" cases and then write a "Dr. Bingo" plugin for their decision...

CADbloke

  • Bull Frog
  • Posts: 324
  • Crash Test Dummy
Re: Super broke autocad
« Reply #6 on: June 11, 2016, 12:19:00 AM »