Author Topic: anyone running acad 2015 and using opendcl that can help?  (Read 2829 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

andrew_nao

  • Swamp Rat
  • Posts: 566
anyone running acad 2015 and using opendcl that can help?
« on: May 02, 2014, 10:37:36 AM »
im having an issue with a couple files i made with opendcl using 2015
i have many files that use opendcl and only a couple are causing problems
and was hoping someone here could test them for me and see if they have problems with them working also.

this is basically a glorified ddedit.

there is a section in there with a hardcoded path
Code: [Select]
(defun check_stock...
this can be commented out along with the dos lib function at the top

this work perfectly with 2014 its 2015 that im having the issues with.

any help would be appreciated


roy_043

  • Water Moccasin
  • Posts: 1713
  • BricsCAD 18
Re: anyone running acad 2015 and using opendcl that can help?
« Reply #1 on: May 02, 2014, 04:32:09 PM »
The OP has posted the same problem here:
http://www.opendcl.com/forum/index.php?topic=2135.0

snownut2

  • Swamp Rat
  • Posts: 934
  • ADT 2004 - AutoCad 2011 Bricscad 19
Re: anyone running acad 2015 and using opendcl that can help?
« Reply #2 on: May 02, 2014, 09:19:34 PM »
Owen as developer of ODCL can assist you as well or better then anyone here, you are best served by trying to resolve your issue with him.

snownut2

  • Swamp Rat
  • Posts: 934
  • ADT 2004 - AutoCad 2011 Bricscad 19
Re: anyone running acad 2015 and using opendcl that can help?
« Reply #3 on: May 04, 2014, 01:15:43 PM »
It would seem from your other thread that this issues has been resolved.

andrew_nao

  • Swamp Rat
  • Posts: 566
Re: anyone running acad 2015 and using opendcl that can help?
« Reply #4 on: May 05, 2014, 12:49:37 PM »
i was attemping to rule out the possibility of it being my workstation and it being something wrong with the code if other people had the same issue with the same files on loading that i was having


thanks for the replys