Author Topic: loading llisp files over network  (Read 2742 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

whdjr

  • Guest
loading llisp files over network
« on: December 22, 2004, 04:28:33 PM »
I want to add a lisp file to run with each open command executed at each workstation (about 7) in our office.  What would be the easiest/best way to do this so that I don't have to go to each computer to set it up?

Eloquintet

  • Gator
  • Posts: 3206
loading llisp files over network
« Reply #1 on: December 22, 2004, 04:38:31 PM »
send a memo teaching people how to load it themselves  :?
Dan

AutoCAD Architecture 2015

CADaver

  • Guest
loading llisp files over network
« Reply #2 on: December 22, 2004, 06:47:46 PM »
We load everything from the network, menus, lisp, everything except a personal MNS for toolbar editting.  That way all I have to do is edit one file and everyone is on the same page.

daron

  • Guest
loading llisp files over network
« Reply #3 on: December 22, 2004, 10:38:01 PM »
That's the way I've done it. You should only have to set up each computer's path and appload once.

whdjr

  • Guest
loading llisp files over network
« Reply #4 on: December 23, 2004, 08:13:09 AM »
I already have a custom menu in place that gets loaded at each workstation so they all have the same tools created by our office.  I'm just not sure how I would go about getting a small routine to run when they open a file (every file).

So who's gonna help out?

Mark

  • Custom Title
  • Seagull
  • Posts: 28685
loading llisp files over network
« Reply #5 on: December 23, 2004, 08:16:44 AM »
read .mnl
TheSwamp.org  (serving the CAD community since 2003)

whdjr

  • Guest
loading llisp files over network
« Reply #6 on: December 23, 2004, 08:22:24 AM »
I already have an mnl file that loads with the custom menu file.

Mark

  • Custom Title
  • Seagull
  • Posts: 28685
loading llisp files over network
« Reply #7 on: December 23, 2004, 08:30:18 AM »
Ok, then what are we talking about. :D
TheSwamp.org  (serving the CAD community since 2003)

whdjr

  • Guest
loading llisp files over network
« Reply #8 on: December 23, 2004, 08:38:27 AM »
I am wanting to run a lisp every time someone opens a dwg, but I want to control it from one location not at each workstation.  I have a custom menu, mnl, and dll files for our tools I just don't know how to get a lisp to automatically run for each file opened.

Understand?

Mark

  • Custom Title
  • Seagull
  • Posts: 28685
loading llisp files over network
« Reply #9 on: December 23, 2004, 08:47:28 AM »
If it's in your .mnl file then it will run.
i.e. in your .mnl file
(c:runthisapp)

or
Code: [Select]

(if (setq app (findfile \\networkdrive\\lisps\\app.lsp))
  (progn
    (load app)
    (c:runthisapp)
  )
)
TheSwamp.org  (serving the CAD community since 2003)

whdjr

  • Guest
loading llisp files over network
« Reply #10 on: December 23, 2004, 09:16:29 AM »
Thanks Mark.

That worked.  I was trying to run it without the "c:".

Mark

  • Custom Title
  • Seagull
  • Posts: 28685
loading llisp files over network
« Reply #11 on: December 23, 2004, 09:17:35 AM »
Excellent!!
TheSwamp.org  (serving the CAD community since 2003)

ronjonp

  • Needs a day job
  • Posts: 7027
loading llisp files over network
« Reply #12 on: December 23, 2004, 10:27:48 AM »
You can run startup cleanup utilities via acad.lsp or acaddoc.lsp file too  :D .

Ron

Windows 10 x64 - AutoCAD /C3D 2020

Custom Build PC