Author Topic: XPLODE command  (Read 2238 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

AVCAD

  • Guest
XPLODE command
« on: August 26, 2004, 03:51:44 PM »
I am trying to use the XPLODE command in a script, button, lisp file...it wont work in anyof them....

The command keeps stopping in the middle of it....

Quote


Command: XPLODE

Select objects to XPlode.
Select objects: ALL
39 found

Select objects:

39 objects found. 37 invalid.
XPlode Individually/<Globally>: G

Enter an option
[All/Color/LAyer/LType/LWeight/Inherit from parent block/Explode] <Explode>: ALL

New Color [Truecolor/COlorbook] <BYLAYER>: BYLAYER

Enter new linetype name for exploded objects <ByLayer> : BYLAYER

Enter new lineweight <ByLayer>: BYLAYER

Enter new layer name for exploded objects <0>:


*Invalid selection*
Expects a point or
Window/Last/Crossing/BOX/ALL/Fence/WPolygon/CPolygon/Group/CLass


Select objects:


That is where it stops...even though in the scr it is suppose to select ALL and then continue....

any idea???

daron

  • Guest
XPLODE command
« Reply #1 on: August 26, 2004, 11:34:26 PM »
Try typing a different option, like I for inherit and where it's stopping typing all. That seems to be where it's asking for you to select an object. I'm not sure what the other all is for. Seems misleading on the surface.

ronjonp

  • Needs a day job
  • Posts: 7528
XPLODE command
« Reply #2 on: August 27, 2004, 11:22:40 AM »
Try this:


^C^C_ai_selall;.explode;

I tried the select all over here and it didn't work either, so I use CNTRL+A then explode.  :D

Your noun/verb selection will need to be checked in options for this to work.

This works as well:

^C^C_ai_selall;.xplode;global;all;;;;;

Windows 11 x64 - AutoCAD /C3D 2023

Custom Build PC