Author Topic: _pasteclip problem  (Read 3542 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

diarmuid

  • Bull Frog
  • Posts: 416
Re: _pasteclip problem
« Reply #15 on: February 06, 2008, 04:01:00 AM »
Autodsek have a fix for the people that are using the AutoCAD release that is causing the problems.  The link to the website below may help your problem further:

http://images.autodesk.com/adsk/files/cut_and_paste_hotfix0.htm

This need to be applied to newer version that is causing the problems.

This should prevent further isntances of theis happening from that workstation

I hope this helps

Diarmuid

If you want to win something run the 100m, if you want to experience something run a marathon

CAB

  • Global Moderator
  • Seagull
  • Posts: 10365
Re: _pasteclip problem
« Reply #16 on: February 06, 2008, 10:09:44 AM »
I have a survey drawing that I am working with that is not allowing ACAD2k to Copy & Paste.
What I have found is that some objects have Te DXF codes pairs in a strange order.
This may be nothing to do with the problem.

I was able to use Express tools 'Copy To Layer' to create new objects, so that means we
can create our own Copy & Paste Routine.

Also to get around the WBLOCK not working & use my EntityMaker.lsp which creates a lisp
file that when run will create the copies of the objects.

In this particular drawing I can Copy & Paste the New objects, but in the Test.DWG posted
in this thread even the new objects I created could not use Copy & Paste.

Just some of my observations.
I've reached the age where the happy hour is a nap. ()
Windows 10 core i7 4790k 4Ghz 32GB GTX 970
Please support this web site.