TheSwamp

Code Red => Dynamo => Topic started by: mailmaverick on May 07, 2020, 03:46:31 AM

Title: Create Pressure Pipe Network Civil 3D
Post by: mailmaverick on May 07, 2020, 03:46:31 AM
Hi,
How to create pressure pipe network in Civil 3D using programming.
I searched on internet and found tools only to access its features but I want to create it from scratch using programming.
Not able to find its commands or API. Kindly help.
Thanks.
Title: Re: Create Pressure Pipe Network Civil 3D
Post by: huiz on May 07, 2020, 08:01:56 AM
As far as I know there is no API to create it, only read properties. Maybe in C3D 2021 but I am not sure.