TheSwamp

Code Red => ARX Programming => Topic started by: frtfff on February 18, 2019, 02:05:21 AM

Title: pl to plines for contours
Post by: frtfff on February 18, 2019, 02:05:21 AM
this is a code  from tri to contours.there is a bug still.if possible ,change and reload please.thanks
Title: Re: pl to plines for contours
Post by: frtfff on February 18, 2019, 02:06:37 AM
here is the code,sorry.
Title: Re: pl to plines for contours
Post by: Jolatoss on September 12, 2019, 12:38:41 AM
I am very interested in this matter. But still did not get into something