TheSwamp

Code Red => ARX Programming => Topic started by: frtfff on August 13, 2018, 10:30:02 AM

Title: danger arx2018+cad2018+vs2015+win10
Post by: frtfff on August 13, 2018, 10:30:02 AM
you can get more problem in this. You can't get the arx addin also
Title: Re: danger arx2018+cad2018+vs2015+win10
Post by: It's Alive! on August 16, 2018, 08:48:49 PM
can you use vs2017 and change the tool set?
Title: Re: danger arx2018+cad2018+vs2015+win10
Post by: VVeli on September 20, 2018, 05:48:40 AM
Hi,
what kind of problem? Can you be more specific about the problem.
Br. Veli
Title: Re: danger arx2018+cad2018+vs2015+win10
Post by: It's Alive! on September 20, 2018, 07:01:23 AM
^ I think the arx wizard