TheSwamp

Code Red => AutoLISP (Vanilla / Visual) => Topic started by: ronjonp on October 16, 2006, 04:30:49 PM

Title: CUI editor crashes
Post by: ronjonp on October 16, 2006, 04:30:49 PM
Has anyone seen this error when trying to edit a newly imported mns file to CUI?
(http://www.theswamp.org/screens/index.php?dir=ronjonp/&file=invalid.png)

It seems that I only see this error in the menu and toolbar items that reference my custom dll file with all the button icons in it.


Ron
Title: Re: CUI editor crashes
Post by: sinc on October 16, 2006, 09:18:49 PM
Has anyone seen this error when trying to edit a newly imported mns file to CUI?
(http://www.theswamp.org/screens/index.php?dir=ronjonp/&file=invalid.png)

It seems that I only see this error in the menu and toolbar items that reference my custom dll file with all the button icons in it.


Is this in 2006?  That sort of crash is a common site in 2006...

It may also just be something in your MNL.  If you're in 2006 and have access to 2007, you may want to try it in 2007 and see if you have the same problem.  If it's just the same old 2006 CUI problem, it's not worth the brain damage - the problem is caused by Autodesk.
Title: Re: CUI editor crashes
Post by: kpblc on October 17, 2006, 01:22:43 AM
This problem solves (as i know) by ServicePack to AutoCAD.
Title: Re: CUI editor crashes
Post by: ronjonp on October 17, 2006, 10:01:28 AM
Has anyone seen this error when trying to edit a newly imported mns file to CUI?
(http://www.theswamp.org/screens/index.php?dir=ronjonp/&file=invalid.png)

It seems that I only see this error in the menu and toolbar items that reference my custom dll file with all the button icons in it.


Is this in 2006?  That sort of crash is a common site in 2006...

It may also just be something in your MNL.  If you're in 2006 and have access to 2007, you may want to try it in 2007 and see if you have the same problem.  If it's just the same old 2006 CUI problem, it's not worth the brain damage - the problem is caused by Autodesk.

Sinc,

I'm using 2007 with SP1. If I make a junk profile and load my tools they work fine when loaded under the ACAD.CUI. We have in-house software that creates a different. I'm thinking it's something with the top CUI that is loaded because all aprtial CUI's are generating this error.  :?
Title: Re: CUI editor crashes
Post by: ronjonp on October 19, 2006, 05:01:01 PM
After messing around with this editor for a couple days my official rating as of now is:

(http://www.theswamp.org/screens/index.php?dir=ronjonp/&file=thumbs_down.gif)(http://www.theswamp.org/screens/index.php?dir=ronjonp/&file=thumbs_down.gif)